Dzikie grzyby i soczewica ciasto Domowy wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 227 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pasty pomidorowej, sól, mieszanka pre egzotycznych grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Wild mushroom & chestnut cottage pie, Michela ' s Veg & soczewica cottage pie, oraz Zdrowe Naleśniki Z Twarogiem Z Dzikiej Borówki.
Instrukcje
1
Aby przygotować polewę, umieść ziemniaki i 1 łyżeczkę soli w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 20 minut lub aż bardzo miękkie; odcedzić. Powrót ziemniaka na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać maślankę, 1/2 łyżeczki soli, czarny pieprz, gałka muszkatołowa, i czerwony pieprz do ziemniaków; zacieru z masher ziemniaków na gładką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Aby przygotować nadzienie, połącz soczewicę, 4 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i liść laurowy w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut lub do soczewicy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Soczewica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odcedzić i odstawić.
6
Połączyć 1/2 szklanki bulionu warzywnego i mąki w małej misce, mieszając trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Odstawić mieszankę mąki na bok.
Dodaj sherry, sos sojowy, koncentrat pomidorowy, tymianek i soczewicę do mieszanki grzybów. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wymieszać mieszaninę mąki i gotować, aż mieszanina zgęstnieje (około 2 minut), stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Soczewica
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Łyżka mieszanki soczewicy do zapiekanki 2-quart; top z mieszaniną ziemniaków, rozłożenie równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
11
Piec w 375 przez 25 minut lub aż ziemniaki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków