Placek Wieprzowy

Placek Wieprzowy
Pork Pie to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, ziemniaki, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę i kiełbasę przez 10 minut, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połącz mięso z cebulą i puree ziemniaczanym, dobrze mieszając. Doprawić solą i pieprzem, cynamonem i goździkami do smaku. Mieszanka łyżka do dwóch muszli pie. Przykryj każdy z drugiej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wyjmij patelnię foliową z każdej górnej skorupy ciasta i za pomocą noża włóż kilka otworów w każdej górnej skorupie ciasta,aby odpuścić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy skórki ciasta będą złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn