Placek rybny z polewą ze słodkich ziemniaków wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 80 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka przegrzebków, słodkich ziemniaków, łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Placek Rybny Z Polewą Ze Słodkich Ziemniaków, Placek Ziemniaczany Z Polewą Orzechową, oraz Gofry ze słodkich ziemniaków z polewą orzechową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 180 / gaz 4.Masło rozpuścić na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę; podsmażyć.Wymieszać mąkę i gotować przez około 30 sekund przed stopniowym dodawaniem mleka.Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez kilka minut, aż masz gładki gęsty sos.Wymieszać z białą rybą, krewetkami, wędzonym łososiem. przegrzebki, koperek / natka pietruszki Skórka z cytryny i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzony
Srebrne Nonpareile
Biała Ryba
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki Ratujące życie
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
W razie potrzeby dodaj sól i pieprz na tym etapie.Gdy sos jest bulgotanie i dorsz zaczyna się płatki trochę, usunąć z ognia.Łyżkę do dużego naczynia o pojemności 1,5-1,8 litra lub 4 pojedyncze potrawy.Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania polewy.TOPPING:.Słodkie ziemniaki grubo zetrzeć na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Umieść w czystym ręczniku i wyciśnij nadmiar wody.Roztopić masło na patelni i dodać ziemniaki.Mieszaj na średnim ogniu przez kilka minut, aż ziemniak zostanie pokryty masłem i zacznie mięknąć.Rozsypać ziemniaki na wierzchu ciasta, pozostawiając szorstką polewą, a nie naciskając go.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Posypać startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Umieść na blasze i piecz przez 30 minut, aż wierzch będzie złoty, a nadzienie zacznie bąbelkować na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Podawać z pieczywem czosnkowym i sałatką do wyboru.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.