Placek Brzoskwiniowy I
Brzoskwiniowy placek może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 426 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy to Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać masło na dno dużej zapiekanki lub patelni 9 x 13 cali.
W przygotowanym naczyniu wymieszać brzoskwinie i 2 łyżki cukru.
W misce wymieszać 1 szklankę cukru, sól, proszek do pieczenia, mąkę, cynamon i mleko. Łyżka ciasta na brzoskwinie.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub do góry jest złoty kolor.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.