Placek Bananowy
Ciasto bananowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 331 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka instant mix budyń bananowy, mleko, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Placek pomidorowy Sandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów graham i cukier. Wymieszać z roztopionym masłem.
Dokładnie wymieszać, a następnie wcisnąć mieszaninę na dno patelni o wymiarach 9x13 cali.
Pokroić banany w plastry 1/4 cala i zrobić jedną warstwę plastrów banana na skorupie krakers graham. Rezerwa Pozostałe plastry banana.
W dużej misce do mieszania ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Dodać budyń wymieszać i ubić na gładką masę.
Dodać mleko i wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną dokładnie połączone.
Wlać mieszaninę na warstwę bananów.
Dodać kolejną warstwę plastrów banana na wierzchu warstwy budyniu. Banany przykryć bitą polewą. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem. Jeśli używasz plastrów banana do dekoracji, Wrzuć sok z cytryny, aby zapobiec brązowieniu.