Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj piętrowych kanapek z rabarbarem. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 296 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz syrop kukurydziany, śmietanę do bicia, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kanapki Z Pomidorami Double Decker, Piętrowe Kanapki Z Indykiem Morelowym, oraz Piętrowe Kanapki Z Grillowanym Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do ciężkiego średniego rondla; dodać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj rabarbar (z sokami, jeśli używasz mrożonych), 1 szklankę cukru, 2 łyżki syropu kukurydzianego i szczyptę soli. Przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu, aż rabarbar będzie miękki, o 10 protokół. Fajne; wyrzucić waniliową fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Syrop Kukurydziany
Rabarbar
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać rabarbar w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać maliny z sokami; przecier wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
5
Żółtka, 1/2 szklanki śmietany do ubijania, pozostałą 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki syropu kukurydzianego ubić w czystym ciężkim rondlu, aby dobrze wymieszać. Wymieszać mieszaninę na średnim ogniu, aż wystarczająco grube, aby płaszcz łyżkę, o 7 protokół (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Syrop Kukurydziany
żółtko Jaja
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
6
Zdjąć z ognia.
7
Wymieszać w 2 1/3 szklanki przecieru rabarbarowo-malinowego. Przechowywać w lodówce krem do zimna. Przykryć i schłodzić Pozostałe przecier rabarbarowo-malinowy do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Budyń
Rabarbar
SOS
8
Przetworzyć krem rabarbarowy w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta. Zamrażać w zakrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Budyń
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
9
Na czystą blachę ułożyć 8 bez pistacjowych. Każdą bezę ułożyć gałką lodów rabarbarowo-malinowych; spłaszczyć lody do krawędzi bezy. Na każdą bezę pokrytą lodami nałożyć kolejną bezę i kolejną gałkę lodów; spłaszczyć, aby osiągnąć krawędź. Na wierzchu trzecia beza. Przykryć i zamrozić kanapki z lodami, aż będą twarde, około 2 godzin. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapki Z Lodami
Lody
Orzechy Pistacjowe
Maliny
Rabarbar
Krem
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Kanapki przeciąć na pół.
11
Umieścić 2 połówki, zaokrąglone boki w dół, na talerzach.