Pięciowarstwowy Dip Reuben
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pięć warstw Reuben Dip spróbować. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 462 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Mieszanka sosu chili, szwajcarski, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Dip Do Pizzy, oraz Dip Krabowy Z Karczochami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ser szwajcarski, 1/2 szklanki majonezu, musztarda, ser śmietankowy, 1/4 łyżeczki soli i kilka mielonych czarnego pieprzu w robocie kuchennym. Zmiksować na bardzo gładką masę.
Wyjąć i odstawić na bok. Wypłukać miskę robota kuchennego.
W robocie kuchennym wymieszać surówkę z kapusty kiszonej, ocet, 1/4 łyżeczki soli i kilka grindów czarnego pieprzu. Pulse aż grubo posiekane.
Wyjąć i odstawić na bok. Wypłukać miskę robota kuchennego.
Dodać peklowaną wołowinę do robota kuchennego i pulsować, aż grubo posiekane.
Ubić razem pozostałą 1/2 szklanki majonezu, sos chili, ketchup i kilka ziaren czarnego pieprzu do sosu.
Warstwa dip w ulubionym 3-quart danie serwowania.
Rozłóż masę serową na dnie. Następnie polać równomiernie wołowiną, chlebem żytnim, sosem i kapustą kiszoną.
Owinąć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Podawać z tostami żytnimi, krakersami żytnimi lub chipsami ziemniaczanymi.