Pizzetki z buraków, jabłek i serów

Pizzetki z buraków, jabłek i serów
Pizzety z buraków, jabłek i serów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ciasto do pizzy, buraki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj pizzetki z jabłkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą, Pizzetki z karmelizowaną cebulą, kozim serem i Prosciutto, oraz Sałatka z krwistej pomarańczy, buraków i jabłek z kozim serem i miodem cytrusowym Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4-calowy Okrągły foremka do ciastek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
2
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy z pokrywą. (Pizzetki można również piec w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieść stojak piekarnika w górnej 1/3 piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec pizzetki na blasze do pieczenia mąki kukurydzianej, aż skorupa będzie złoty, 12 do 14 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Odkurzyć blachę z mąki kukurydzianej. Odstawić. Za pomocą krajalnicy mandolina pokroić jabłka i buraki w plastry o grubości od 1/16 do 1/8 cala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto w okrąg o średnicy 13 cali. Za pomocą 4-calowej okrągłej foremki do ciastek wyciąć 6 okręgów ciasta i przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia. Podzielić fontina i posypać na górze każdego okręgu ciasta. Podziel plastry jabłka i buraka i umieść na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Dodać kozi ser i posypać herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Ser KoziSer Kozi
8
Skropić oliwą z oliwek i umieścić na grillu na niskim, pośrednim ogniu. Przykryć grill i gotować, aż skorupa jest chrupiące i złociste i ser zaczyna się topić, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn