Pizzetki z buraków, jabłek i serów
Pizzety z buraków, jabłek i serów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ciasto do pizzy, buraki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj pizzetki z jabłkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą, Pizzetki z karmelizowaną cebulą, kozim serem i Prosciutto, oraz Sałatka z krwistej pomarańczy, buraków i jabłek z kozim serem i miodem cytrusowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 4-calowy Okrągły foremka do ciastek
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy z pokrywą. (Pizzetki można również piec w piekarniku.
Umieść stojak piekarnika w górnej 1/3 piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F.
Piec pizzetki na blasze do pieczenia mąki kukurydzianej, aż skorupa będzie złoty, 12 do 14 minut.)
Odkurzyć blachę z mąki kukurydzianej. Odstawić. Za pomocą krajalnicy mandolina pokroić jabłka i buraki w plastry o grubości od 1/16 do 1/8 cala. Odstawić.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto w okrąg o średnicy 13 cali. Za pomocą 4-calowej okrągłej foremki do ciastek wyciąć 6 okręgów ciasta i przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia. Podzielić fontina i posypać na górze każdego okręgu ciasta. Podziel plastry jabłka i buraka i umieść na wierzchu.
Dodać kozi ser i posypać herbes de Provence.
Skropić oliwą z oliwek i umieścić na grillu na niskim, pośrednim ogniu. Przykryć grill i gotować, aż skorupa jest chrupiące i złociste i ser zaczyna się topić, 8 do 10 protokół.