Pizza Z Pieczonego Dorsza Z Dodatkiem Chorizo, Pomidorów I Grzybów
Przepis Pizzan pieczonego dorsza z dodatkiem Chorizo, pomidorów i grzybów może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 19 minut. Ten przepis służy 4. Na $6.79 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 567 kalorii, 66g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką grzyby, cytrynę, sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Omlet po meksykańsku z Chorizo, pieczarkami i pomidorami, oraz Pieczony łosoś z Podsmażonymi pomidorami i Chorizo.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem i posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.