Pizza z kiełbasą, papryką i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj kiełbasy, pieprzu i cebuli Pizzan. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz mozzarellę, oliwę z oliwek, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pizza z kiełbasą, papryką i cebulą, Pizza Z Kiełbasą, Papryką I Cebulą, oraz Kiełbasa cebula i pieprz Pizza.
Instrukcje
Rozgrzej grill do bezpośredniego, średnio wysokiego grillowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, wciśnij 2/3 gorących węgli na 1 stronę grilla i rozłóż pozostałe 1/3 na drugą stronę, aby stworzyć wielostrefowy ogień. Jeśli używasz grilla gazowego, zmniejsz ciepło z 1 strony do średniego.
W średniej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając duże kawałki drewnianą łyżką, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 5 protokół.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową i przenieść do małej miski, pozostawiając tłuszcz w patelni.
Dodać paprykę i cebulę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie, o 6 protokół, dodając 1 łyżka. oliwa z oliwek do patelni, jeśli mieszanina wygląda na suchą.
Przenieść do oddzielnej małej miseczki.
Obierz pizzę o szerokości 14 cali mąką lub mączką kukurydzianą i obficie mąkę na powierzchni roboczej.
Rozwałkuj ciasto na 12-calową rundę, dodając więcej mąki w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu.
Przenieść ciasto do pizzy skórki i szczotki z pozostałych 2 łyżeczki. oliwa z oliwek.
Mieć swoje dodatki w zasięgu grilla. Wsuń ciasto na najgorętszą część grilla; przykryj grill. Gotować, obracając w razie potrzeby, aż dno jest pęcherze i rumiane, o 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, ugotowane bokiem do góry.
Rozprowadzić sos do pizzy na skorupie i top z rozdrobnionej mozzarelli, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę paprykowo-cebulową i kiełbasę. Przykryć grill i gotować, aż dno skorupy rumiane i ser topi się, 2 do 3 minut, od czasu do czasu odkrywania i sprawdzania DNA skorupy, aby upewnić się, że nie jest spalanie. Jeśli tak, zmniejsz ciepło (jeśli używasz grilla gazowego) lub przesuń grill (jeśli używasz węgla drzewnego).
Przenieś pizzę na deskę do krojenia i odstaw na 2 minuty przed krojeniem i podaniem.