Pizza z cukinią, cebulką i parmezanem
Cukinia, Scallion i parmezan Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 380 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę i mączkę kukurydzianą, sól, ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Parmezan Z Cebulką I Rukolą, Parmezan & Scallion Boule, oraz Paszteciki parmezan-scallion dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na najniższej pozycji i rozgrzej do 260°.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 14-calowy kwadrat. Obficie posypać blachę do pieczenia mąką kukurydzianą.
Umieścić ciasto na arkuszu.
Mżawka 1 1/2 łyżeczki. olej i roztrzepać szalotki na cieście, pozostawiając 1/2-calowy granicy. Top z cukinią i posypać solą i pieprzem.
Piec, aż skorupa jest chrupiąca, o 13minutes. Na wierzch polać parmezanem i skropić pozostałym olejem.
Pokroić w 8slices. Top z miętą.