Pizza z boczkiem i szparagami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, cukier, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Z Bekonem, Jajkiem I Szparagami, Pizza Z Boczkiem, Szparagami I Jajkiem, oraz Domowa Pizza Z Boczkiem, Jajkiem I Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Dostosuj stojaki piekarnika do środka piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść żeliwny kamień do pizzy lub patelnię w piekarniku, aby ogrzewać przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
3
Szparagi blanszować 1 minutę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, a następnie wyjąć i wstrząsnąć w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
4
Dobrze spuścić.
5
Szparagi umieścić w misce i skropić oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Wrzucić, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Mąkę powierzchnię roboczą i rozwałkować ciasto na pizzę do średnicy 12 cali. Ostrożnie wyjmij żeliwny kamień do pizzy z piekarnika i połóż ciasto na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Polać sosem na spód pizzy, a na wierzch z mozzarellą, czerwoną cebulą, boczkiem i szparagami. Ułóż 8 całych kawałków szparagów od środka pizzy, jak szprychy na rowerze.