Pizza wegetariańska z Pesto

Pizza wegetariańska z Pesto
Pizza wegetariańska z Pesto to przepis śródziemnomorski, który służy 2. Jedna porcja zawiera 2367 kalorii, 91g białka, oraz 117 g tłuszczu. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, czosnek, mąkę chlebową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Spróbuj Pizza Wegetariańska Pesto, Pizza wegetariańska z Pesto, oraz Pizza Wegetariańska Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła i zamknąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Niech grill ciepła przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Dodaj kilka szklanek oliwy z oliwek do małej miseczki i doprawić szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj pory do małej miseczki i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posypać powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć domowe ciasto na pizzę rękami i opuszkami palców wokół krawędzi, aby zdefiniować skorupę. Spłaszcz środek i rozciągnij pizzę do 12-calowej rundy podczas obracania. Możesz wrzucić go w powietrze, aby uzyskać ładny odcinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Wszystkie sosy, oliwę z oliwek,dodatki i łyżki Ustaw na tacy obok grilla. Musisz mieć wszystko przygotowane i gotowe do pracy podczas grillowania pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Obróć jedną stronę grilla na średnią i trzymaj drugą stronę grilla na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Ciasto umieścić na średniej wysokości stronie grilla i szybko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Niech gotować ciasto tylko do ciasta jest firma na dole i ma kilka ładnych znaków char, 1 do 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, używając tacy z blachy odwróconej do góry nogami lub skórki do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Drugą stronę ciasta posmaruj oliwą z oliwek,a następnie polej pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Rozłóż Pesto Brokułowe od środka, pozostawiając krawędź dla Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
13
Rozłóż mozzarellę, następnie równomiernie rozłóż pory i ser ricotta. Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i skorupa jest gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
14
Usuń skórką do pizzy lub tacą na arkusze.
15
Umieścić na desce do krojenia i pokroić i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
16
Przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
17
Drożdże, ciepłą wodę i miód wymieszać na dnie stojącej miski miksera. Wymieszać w 1/2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Wymieszać do połączenia.
19
Odstawić, aż mieszanina wygląda bąbelkowo i spieniony i drożdże jest aktywowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
20
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gdy piekarnik się nagrzeje, wyłącz go. Wyposażyć mikser stojący z hakiem do ciasta. Oliwa duża miska z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
21
W średniej misce, ubić razem pozostałe 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, mąki chlebowej i soli, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
22
Włącz mikser i dodaj zimną wodę i oliwę z oliwek do mieszanki drożdży bąbelkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
23
Dodać mąkę przez miarki. Zagniataj przez 5 minut, aż ciasto połączy się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
24
Posypać trochę mąki w dół na deskę do krojenia i ugniatać ciasto ręcznie przez kolejną minutę lub tak, aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
25
Umieść ciasto w misce i Odwróć, aby pokryć wszystkie strony olejem. Przykryć ręcznikiem kuchennym i odczekać do podwojenia rozmiaru, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
26
Punch dół i niech wzrosnąć ponownie na 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
27
Podziel ciasto na 2 kulki o jednakowych rozmiarach, przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem i pozostaw na 10 minut przed rozciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
28
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
29
Dodać dużą szczyptę soli i wymieszać z brokułami. Brokuły gotować, aż bardzo miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
30
Odcedzić brokuły w durszlaku w zlewie i spłukać pod bardzo zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
31
Dodać brokuły, parmezan, pistacje, bazylia, oliwa z oliwek i czosnek do robota kuchennego i procesu, aż będzie gładka. Pesto przyprawiamy niewielką szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie

Składniki

2Batoniki toffi HeathPakiet 1/4 uncji aktywnych suchych drożdżyPakiet 1/4 uncji aktywnych suchych drożdży2krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka chlebowamąka chlebowa2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.różyczki brokułowe (od 3 Koron średniej wielkości)różyczki brokułowe (od 3 Koron średniej wielkości)2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście bazylii, luźno pakowaneświeże liście bazylii, luźno pakowane2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża mozzarella w plasterkachświeża mozzarella w plasterkach1goździki Duże1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1por, pocięty na cienkie pierścieniepor, pocięty na cienkie pierścienie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, plus więcej do miskioliwa z oliwek, plus więcej do miski2krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo rozdrobniony parmezan (rozdrobniony dużymi oczkami na tarce)świeżo rozdrobniony parmezan (rozdrobniony dużymi oczkami na tarce)2krewetki i żyłkiŚwieżo starty parmezan, do serwowaniaŚwieżo starty parmezan, do serwowania2krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepistacje prażone, solonepistacje prażone, solone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweletnia wodaletnia woda1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn