Pizza Rustica z Apulii
Pizza Rustica z Apulii może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1275 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.48 za porcję. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ricottę, prosciutto cotto, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pizza Rustica, Pizza Rustica, oraz Pizza Rustica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić ciasto: w dużej misce do mieszania umieść mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól i oliwę z oliwek. Mieszaj razem z trzepaczką, aż konsystencja będzie podobna do konsystencji wilgotnych płatków.
Dodaj jajko i wodę i dobrze wymieszaj rękami.
Umieść na mące i ugniataj jak chleb przez 5 minut. Przykryj i pozostaw 10 minut.
Umieść wszystkie składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj rękami.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozwałkuj 3/4 ciasta na 12-14-calowe kółko i połóż na skórce do pizzy, lekko posypanej kaszą manną.
Rozłóż wypełnienie w środku do 3 cali od krawędzi.
Rozwałkuj pozostałe ciasto na cieńszy kawałek o średnicy 10 cali i umieść nad nadzieniem.
Szczotkuj zewnętrzną krawędź i górną część dysku środkowego zimną wodą i złóż zewnętrzne krawędzie do wewnątrz, aby spełnić element środkowy i pokryć Obwód. Ubić Pozostałe jajko i szczotkować całą górę. Zdobądź szczyt ostrym nożem w 5 miejscach.
Przesuń na kamień w piekarniku i piec przez 40 minut, aż skorupa będzie ciemny złoty brąz.
Wyjąć i odstawić na 5 minut przed podaniem.