Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pizzy prowansalskiej. Jedna porcja zawiera 792 kalorie, 17g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka bazylii, koziego sera, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Provencal, Pot Prowansalski Au Feu, oraz Dorsz Prowansalski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Ułożyć dolną połowę chleba, pokroić bok do góry, na blasze do pieczenia (górna połowa rezerwować na inne użycie).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Rozprowadzić oliwę na chlebie. Kurczaka ułożyć na chlebie; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Ciasto Kukurydziane
5
Piec w 450 przez 10 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Pokroić na 4 kawałki.
1
Miejsce 2 filiżanki (2-calowy) pokrojona fasolka szparagowa we wrzącej wodzie; gotować 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Fasolę umieścić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego