Pizza Meksykańska
Meksykańska Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 1581 kalorii. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ranczo dressing, zielona cebula, chipsy tortilla, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pizzan meksykański II, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do najniższej pozycji i podgrzej piekarnik do 450 stopni.
Wymieszać fasolę i 1/2 szklanki salsy w średniej misce.
Umieść skorupę na blasze ciastek, a następnie rozprowadź mieszaninę fasoli na skorupie.
Piec, aż będzie chrupiące i ciepłe, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika; top z sałatą, zieloną cebulą i dollop z pozostałą salsą.
Mżawka (lub, jeśli dressing ma łatwy wlać top, squirt) dressing na pizzy. Top z frytkami i serem, następnie wrócić do piekarnika i piec, aż ser topi się, o 2 minuty dłużej.
Pokroić w 6 plastrów i podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.