Pizza Margherita

Pizza Margherita
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj pizzy Margheritan. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 89 centów za porcję. To danie główne ma 263 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga aktywnych drożdży, mąki chlebowej, oregano i częściowo odtłuszczonego sera mozzarella. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza Margherita z sosem do pizzy z pieczonymi pomidorami, Pizza Margherita, oraz Pizza Margherita.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie. W dużej misce wymieszaj olej, cukier, sól i 1 szklankę mąki; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
3
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj folią i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Uderz ciasto; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
5
Rzuć każdą porcję na 13 cali. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Przenieś do dwóch natłuszczonych 14 cali. patelnie do pizzy; lekko zbuduj krawędzie. Przykryj czystym ręcznikiem kuchennym; odstaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
7
Przełóż pomidory na ciasto. Na wierzch z bazylią, oregano, serem, płatkami pieprzu, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Skrop olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Piec w temperaturze 450° przez 15-20 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Margherita Pizzan w menu? Spróbuj połączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Avignonesi Poggetto di Sopran Alleanza Vino Nobile di Montepulciano. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Avignonesi Poggetto Di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Avignonesi Poggetto Di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Wino pokazuje wdzięk i elegancję, bukiet jest złożony z tonami malinowej tarty, indyjskich przypraw, zwłaszcza goździków i kardamonu. Taniny są jedwabiste z długim, długotrwałym wykończeniem.jego wino jest wytwarzane z winogron Sangiovese, podkreślając zrównoważone i harmonijne cechy jego siedliska. Wino ma eleganckie średnie ciało, bezszwowe taniny i charakterystyczny profil degustacyjny. Świetne dla "teraz" ujawnia imponujący potencjał starzenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia15
Magazyn