Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj pizzy Margheritan. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 89 centów za porcję. To danie główne ma 263 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga aktywnych drożdży, mąki chlebowej, oregano i częściowo odtłuszczonego sera mozzarella. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza Margherita z sosem do pizzy z pieczonymi pomidorami, Pizza Margherita, oraz Pizza Margherita.
Instrukcje
1
W małej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie. W dużej misce wymieszaj olej, cukier, sól i 1 szklankę mąki; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
3
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj folią i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Uderz ciasto; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
5
Rzuć każdą porcję na 13 cali. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Przenieś do dwóch natłuszczonych 14 cali. patelnie do pizzy; lekko zbuduj krawędzie. Przykryj czystym ręcznikiem kuchennym; odstaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
7
Przełóż pomidory na ciasto. Na wierzch z bazylią, oregano, serem, płatkami pieprzu, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Skrop olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Piec w temperaturze 450° przez 15-20 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Margherita Pizzan w menu? Spróbuj połączyć z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Avignonesi Poggetto di Sopran Alleanza Vino Nobile di Montepulciano. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Avignonesi Poggetto Di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Wino pokazuje wdzięk i elegancję, bukiet jest złożony z tonami malinowej tarty, indyjskich przypraw, zwłaszcza goździków i kardamonu. Taniny są jedwabiste z długim, długotrwałym wykończeniem.jego wino jest wytwarzane z winogron Sangiovese, podkreślając zrównoważone i harmonijne cechy jego siedliska. Wino ma eleganckie średnie ciało, bezszwowe taniny i charakterystyczny profil degustacyjny. Świetne dla "teraz" ujawnia imponujący potencjał starzenia.