Pizza Czekoladowa
Przepis czekoladowa Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czekolada z orzechami laskowymi spread, orzechy laskowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), Pizza Czekoladowa, oraz Pizza Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 11-calowej rundy.
Ciasto przełożyć na przygotowany arkusz. Zrób wgłębienia na całym cieście opuszkami palców.
Posmaruj roztopionym masłem.
Piec do bladego złota, o 20 protokół.
Gładka czekolada z orzechami laskowymi rozłożona na gorącej skórce.
Posypać posiekaną słodko-gorzką czekoladą i białą czekoladą.
Piec, aż czekolada zacznie się topić, o 2 protokół.
Posypać posiekanymi orzechami laskowymi, pokroić w kliny i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.