Duszony gulasz Irlandzki z piwem i Colcannon może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 37g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, liście laurowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do dzień św. Patryka. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Piwo duszone gulasz irlandzki i Colcannon, Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, oraz Irlandzki gulasz wołowy z piwem Guinness® .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, aż bardzo gorąco, i brązowo mięso w 2 partiach, mieszając brązowo kostki ze wszystkich stron. Odstawić całe mięso do holenderskiego pieca, posypać mąką i lekko wymieszać, aby pokryć mięso mąką. Wymieszaj cebulę, marchew, ciemne piwo, liście laurowe, tymianek, 1 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczki pieprzu, czosnek i sos Worcestershire. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Piwo Ciemne
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Włożyć piekarnik do nagrzanego piekarnika i gotować przez 45 minut.odsunąć, wymieszać gulasz i gotować, aż wołowina będzie bardzo miękka, a płyn zmniejszy się o połowę, ok. 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
3
Umieść kapustę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i dodaj 1 lub 2 łyżki wody. Przykryć i podgrzać w wysokiej temperaturze przez około 2 i 1/2 minuty; odkryć (uważaj na parę) i wymieszać kapustę. Przykryj i mikrofaluj przez około 2 1/2 więcej minut, aż kapusta będzie lekko miękka, ale nie papkowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
4
Odcedzić nadmiar płynu i odstawić kapustę na bok, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
5
Umieść ziemniaki w dużej misce i dodaj mleko, masło, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ziemniaki ubić mikserem elektrycznym, aż będą gładkie i kremowe. Wymieszać z kapustą, pokruszony boczek i pietruszkę, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
6
Aby służyć, umieść gałkę colcannon na talerzu, zrób wydrążenie i wypełnij duszonym gulaszem wołowym.