Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek

Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek
Piwo duszone BBQ wieprzowina Tyłek wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako dość drogi napój dla Dzień Ojca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek w proszku, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek, Piwo Duszone Z Grilla Wieprzowina, oraz Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć składniki rub w misce i dobrze wymieszać. Przetrzyj cały tyłek wieprzowy. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i tak długo, jak przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Rozpakuj wieprzowinę i umieść na patelni z bokami o wysokości około 2 cali. Gotować 45 minut, aż ciemny rumiane, a nawet czernienie w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Wyjąć z piekarnika. Niższy piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Na wierzch wlać piwo i dodać posiekany czosnek wokół wieprzowiny. Przykryj szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości lub dwukrotnie zwykłą folią. Poke około 10 otworów na całej górze folii. Gotować wieprzowinę Tyłek 2 1/2 godziny dłużej, aż tak miękkie, że wychodzi bardzo łatwo od centrum Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Umieścić mięso na talerzu i wlać sok z patelni (będzie dużo) do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Do soków na patelni dodać ketchup, musztarda, Worcestershire i brązowy cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę i grube, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podczas gdy sos się gotuje, odciągnąć wieprzowinę z 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Wlać sos na wyciągniętą wieprzowinę i przerabiać aż do całkowitego wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn