Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek

Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek
Piwo duszone BBQ wieprzowina Tyłek wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako dość drogi napój dla Dzień Ojca. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek w proszku, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Piwo duszone BBQ wieprzowe Tyłek, Piwo Duszone Z Grilla Wieprzowina, oraz Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć składniki rub w misce i dobrze wymieszać. Przetrzyj cały tyłek wieprzowy. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę i tak długo, jak przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Rozpakuj wieprzowinę i umieść na patelni z bokami o wysokości około 2 cali. Gotować 45 minut, aż ciemny rumiane, a nawet czernienie w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika. Niższy piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na wierzch wlać piwo i dodać posiekany czosnek wokół wieprzowiny. Przykryj szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości lub dwukrotnie zwykłą folią. Poke około 10 otworów na całej górze folii. Gotować wieprzowinę Tyłek 2 1/2 godziny dłużej, aż tak miękkie, że wychodzi bardzo łatwo od centrum Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieścić mięso na talerzu i wlać sok z patelni (będzie dużo) do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Do soków na patelni dodać ketchup, musztarda, Worcestershire i brązowy cukier. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę i grube, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
RamięRamię
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podczas gdy sos się gotuje, odciągnąć wieprzowinę z 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Wlać sos na wyciągniętą wieprzowinę i przerabiać aż do całkowitego wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn