Pita Z Tuńczyka Topi Się
Need a pescatariańskie danie główne? Tuńczyk Pita topi może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 231 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać tuńczyka, sól, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tuńczyk Topi Się, Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Całość pieczywa pita ułożyć w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec przez 5 minut, lub do lekko tosty.
W średniej misce wymieszać razem tuńczyka, majonez, smakołyk, koperek i sól.
Rozłóż równą ilość mieszanki tuńczyka na każdym z pieczywa pita. Ułóż pomidory na tuńczyku i posyp rozdrobnionym serem Cheddar.
Piec przez 5 minut w rozgrzanym piekarniku lub aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.