Pita Z Kurczaka Azjatyckiego
Azjatycka Pita z kurczaka wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę, kasztany wodne, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Azjatyckie Okłady Pita, Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, oraz Pita Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w średnim rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, odkryte, 15 minut lub aż kurczak jest zrobione; odcedzić.
Niech kurczak ostygnie w dotyku. Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Połącz kurczaka, kiełki, kasztany wodne i zieloną cebulę.
Połączyć ocet, sos sojowy i olej; wlać mieszaninę kurczaka, podrzucając delikatnie.
Każdą połówkę pita wyłożyć z 1 liściem sałaty; równomiernie rozłożyć na połówki pita mieszankę z kurczakiem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.