Pita-sa-la-dip
Jeśli masz około 30 minut aby spędzić w kuchni, Pita-sa-la-dip może być spektakularny pescatarian przepis do wypróbowania. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Ten przepis służy 10. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką chipsy pita, ser czosnkowo-ziołowy, przyprawę do drobiu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip śródziemnomorski z chipsami Pita, Chipsy Pita Z Dipem Ogórkowym, oraz Dip jogurtowy z ogórka z chipsami Pita dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Wymieszaj cebulę z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymiankiem, solą i pieprzem.
Połącz z anchois i piecz 20 minut, obracając raz.
Przenieś cebulę do procesora.
Przetwarzaj cebulę z oliwkami i serem, aż będzie gładka. Dostosuj przyprawy i przenieś mieszankę do miski i udekoruj dużą ilością posiekanego szczypiorku. Surround dip z chipsami pita.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Chateau Ste. Michelle Riesling z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
Nasza Columbia Valley Riesling to mieszanka Rieslinga z całej Doliny Columbia w Washington. Naszym celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Riesling vintage po vintage. Wino oferuje chrupiące aromaty i smaki jabłek z subtelnymi nutami mineralnymi. To jest nasz "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwy do dopasowania do różnych potraw.