Pistacjowe Chipsy Phyllo

Pistacjowe Chipsy Phyllo
Pistacjowe chipsy Phyllo wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz filo, pistacje, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pistacjowe Chipsy Phyllo, Karmelki Crème z malinami i pistacjowymi chipsami Phyllo, oraz Gruszka Clafoutis z chipsami Phyllo, sosem cydr i sorbetem z pigwy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pistacje drobno zmielić w elektrycznym młynku do kawy / przypraw, a następnie wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Wytnij arkusz phyllo w poprzek na 3 równe kawałki, następnie ułóż kawałki między papierem woskowym i przykryj stosem lekko zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Ułóż 1 kawałek filo na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Posypać połową cukru pistacjowego i top z innym kawałkiem filo.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Posmaruj filo masłem i posyp pozostałym cukrem pistacjowym. Wierzch z pozostałym kawałkiem filo, delikatnie naciskając, i posmarować masłem. Chill stack 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Używając obręczy ramekina jako prowadnicy, Wytnij 2 (4-calowe) Naboje ostrym nożem do parowania i wyrzuć resztki. Przykryć rund kawałkiem pergaminu i piec w środku piekarnika, aż złoty, o 10 protokół. Chłodne chipsy na blasze do pieczenia na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1
Chipsy można piec 3 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn