Pipian Verde Mole (Zielony kret z pestek dyni)

Pipian Verde Mole (Zielony kret z pestek dyni)
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Pipian Verde Mole (Zielony Mol z pestek dyni) może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 20g białka, oraz 46 g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście kolendry, liście sałaty rzymskiej, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pestki dyni można śledzić to danie główne z Kora Dyni jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kret Z Pestek Dyni / Mole Verde, Zielony Kret w stylu Zacatecas z kurczakiem (Pollo en Mole Verde Zacatecano), oraz Kolacja: Kotlet schabowy z Mole Verde (Pipian de chuletas de Puerco).
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia48
Magazyn