Pink Peppermint Swirl Marshmallows
Pink Peppermint Swirl Marshmallows może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 64 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Mieszanka cukru cukierników, olej roślinny, ekstrakt z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Domowe pianki miętowe z miętowym gorącym kakao, Pianki Grapefruitowe Różowe, oraz Sweet Swirl Marshmallows dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyj dno i boki metalowej patelni olejem roślinnym.
Umieść 1/2 szklanki wody w misce miksera stojaka i posypać żelatyną nad nim. Wymieszaj krótko, aby upewnić się, że cała żelatyna ma kontakt z wodą i pozwól jej zmiękczyć podczas przygotowywania syropu.
Podgrzać cukier, syrop kukurydziany, sól i pozostałą 1/2 szklanki wody w małym ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, bez mieszania.
Włóż termometr do syropu i kontynuuj gotowanie, bez mieszania, aż osiągnie temperaturę 240°f (Faza miękka).
Wyjąć z ognia i odstawić, aż bąbelki znikną.
Mikserem z małą prędkością wlać gorący syrop do żelatyny w cienkim strumieniu po stronie miski. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż bardzo grube i mieszaniny tworzy grubą wstążkę, gdy trzepak jest podnoszony, o 5 minut. Pobić miętą pieprzową.
Szybko zgarnij około dwóch trzecich jeszcze ciepłej pianki do innej miski.
Dodaj czerwony barwnik spożywczy do pozostałej jednej trzeciej prawoślazu i ubijaj, aby połączyć.
Pracując szybko, napełnij przygotowaną patelnię naprzemiennymi dollopsami białego i różowego marshmallow (będzie bardzo lepki), a następnie obracaj nożem przez mieszaninę, aby ją marmurować. Wygładzić powierzchnię zwilżonymi opuszkami palców.
Odstawić, odsłonięty, w temperaturze pokojowej, aż powierzchnia nie jest już lepki i można delikatnie wyciągnąć prawoślazu z boków patelni opuszkami palców, 2 do 3 godzin.
Za pomocą sita odkurz deskę do krojenia cukrem cukierniczym. Użyj szpatułki, aby wyciągnąć boki prawoślazu z krawędzi patelni, a następnie odwrócić na deskę do krojenia. Wierzch kurzu z cukrem cukierniczym.
Pokrój wzdłuż na 8 pasków, następnie poprzecznie na ósemki, tworząc łącznie 64 kwadraty.
Pianki nakładać pojedynczo, w cukrze cukierniczym, wytrząsając nadmiar.
Kwadraty Marshmallow przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu w szczelnym pojemniku, w suchym miejscu w chłodnej temperaturze pokojowej 1 miesiąc.