Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Pink Lemonade Pie. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kolor żywności, skórkę z limonki, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka, Pink Lemonade Pie, oraz Pink Lemonade Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki, aż dobrze wymieszane. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W Czekoladzie
2
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
3
W dużej misce wymieszaj lody, koncentrat lemoniady, ubitą polewę i kilka kropli koloru spożywczego. Łyżką i rozprowadzić mieszaninę lodów do schłodzonej skorupy.