Pina Colada Cheesecake Bars wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, cukier, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Pina Colada Cheesecake Bars, Sernik Pina Colada, oraz Sernik Pina Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 4 składniki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać masło, olej, i 1 łyżka wody; wrzucić dobrze. Naciśnij mieszaninę na dnie 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, połącz twarożek i następne 7 składników (przez sól) w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twarożek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Dodać substytut jajka i przetworzyć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
7
Rozprowadzić masę serową na ostudzonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Piec w temperaturze 350 przez 33 minuty lub do zestawu. Schłodzić przez 10 minut na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do całkowitego schłodzenia. Wierzch z ananasem i kokosem.