Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc daj pić książkę: Pimm ' s No. 1 Cup Jelly Shots a try. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 443 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomarańczowy, knox żelatyna, imbir ale, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pij książkę: Old Fashioned Jelly Shots, Pij książkę: Blue Hawaii Jelly Shots, oraz Pij książkę: Arnie Palmer Jelly Shots.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu. Zmiel cytrynowe kliny. Doprowadzić do wrzenia toczenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Natychmiast wyjąć z ognia i odcedzić. Pozostawić syrop do ostygnięcia do temperatury pokojowej.Na skróty: 50-50 mieszanek mrożonego koncentratu lemoniady i wody można zastąpić syropem cytrynowym. Pamiętaj, aby odcedzić, aby usunąć miąższ cytryny!
Rozgnieć owoce razem truskawki, pomarańczę, miętę i posiekany ogórek w dużym shakerze koktajlowym.
Dodaj Pimm i kostki lodu i energicznie wstrząsnąć. Odcedzić płyn przez sitko o drobnej siatce i odstawić na bok (należy mieć około 2/3 szklanki płynu).
Połączyć Ginger ale i syrop cytrynowy w rondlu w średnim rondlu i posypać żelatyną. Pozostawić żelatynę do namoczenia na minutę lub dwie.
Podgrzewać na bardzo małym ogniu, stale mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści, około 5 minut.
Wyjmij z ognia i dodaj zarezerwowany płyn Pimm, dobrze mieszając, aby wymieszać.
Wlać do patelni i schłodzić do pełnego zestawu, kilka godzin lub przez noc.
Aby służyć, pokroić w prostokąty. Aby udekorować, obierz "wstążki" z ogórka za pomocą obieraczki do warzyw. Wstążki powinny mieć około 6 cali długości dla łatwej obsługi. Pogrupuj pokrojone owoce i miętę według uznania, a każdą wiązkę zawiąż wstążką z ogórka. Przyciąć końce wstążki do żądanej długości.
Umieść wiązkę owoców na każdym galarecie.