Pilaw z białej fasoli z soczewicą może być właśnie wegetariańskim przepisem na lakto ovo, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 259 kalorii , 11 g białka i 6 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 10 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, rozmaryn lub pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 64% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Okłady z białej fasoli , soczewicy i jarmużu oraz Okłady z białej fasoli, soczewicy i jarmużu .
Instrukcje
1
Ugotuj soczewicę, jęczmień, komosę ryżową i ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Groszek Goya®
2
W holenderskim piekarniku podsmaż na maśle grzyby, marchewkę, seler i cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodaj czosnek i rozmaryn; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®
4
Dodaj bulion, sól i pieprz, mieszając, aby poluzować przyrumienione kawałki z patelni. Wymieszaj fasolę i ugotowaną soczewicę, jęczmień, komosę ryżową i ryż; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Gotowana Soczewica
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować La Marca Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
La Marca Prosecco
To wino musujące ma bladą, złotą słomkową barwę. Pęcherzyki mają pełną teksturę i są trwałe. W nosie wino przynosi świeże cytrusy z nutami miodu i białych kwiatów. Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i akcentami grejpfruta, mineralności i odrobiny tostów. Wykończenie jest lekkie, orzeźwiające i rześkie. Zawsze podawaj La Marca Prosecco schłodzone w temperaturze od 46 do 50°F. Wszechstronne włoskie wino musujące La Marca Prosecco można podawać w musujących kieliszkach lub kieliszkach do białego wina. Pełna butelka wystarcza na około 5-7 szklanek. Po nalaniu pierwszej rundy zamknij otwartą butelkę korkiem, aby wino pozostało świeże i musujące oraz aby było schłodzone do temperatury 46-50°F. Otwarta butelka powinna wystarczyć na około 3-4 godziny z zamknięciem butelki.