Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej
Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka grzybów, marchew, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej, Rice Cooker Rice Pilaf, oraz Pilaw Ryżowy Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 3 łyżeczki bulionu z kurczaka w 3 1/2 szklanki wody w kuchence ryżowej.
Wymieszaj ryż, baby bok choy, zieloną cebulę, marchewkę i grzyby do bulionu i mieszaniny wody.
Start rice cooker i gotować, aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki, o 50 protokół.
Rozpuścić 1 łyżeczkę bulionu z kurczaka i 1/4 szklanki wody w małej misce; przenieść mieszaninę do blendera.
Miarka około 1 szklanki mieszanki ryżu do blendera z mieszaniną bulionu; proces, aż mieszanina stanie się cienką pastą, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Wymieszaj pastę ryżową z pozostałymi gotowanymi warzywami i ryżem, aż do całkowitego połączenia.
Doprawić czarnym pieprzem.