Pilaw ryżowy figowy, marchewkowy i imbirowy
Figa, marchew, i imbir Pilaf ryżu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 318 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, brązowy ryż do mikrofalówki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Brązowy ryż i marchew Pilaf, Marchewkowy Brązowy Ryż Pilaf, oraz Chrupiąca Cała tajska Smażona ryba z imbirowym sosem Tamaryndowym i pilawem z ryżu kokosowo-kolendrowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać ryż zgodnie ze wskazówkami opakowania; utrzymywać ciepło.
Podczas gotowania ryżu, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać marchew, imbir, i czosnek. Smażyć 3 minuty lub aż zbrązowieje.
Dodaj figi; smażyć 2 minuty lub do gorąca.
Zdjąć z ognia; wymieszać z ryżem.