Pilaw orkiszowy i grzybowy

Pilaw orkiszowy i grzybowy
Need a wegetariańska przystawka? Orkisz i dzikie grzyby Pilaf może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz egzotyczną mieszankę grzybów, orkisz, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Risotto z orkiszem i dzikimi grzybami, Grzyb-Dziki Ryż Pilaf, oraz Wild Rice & Mushroom Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić orkisz w średniej misce. Przykryć gorącą wodą do 1 cala powyżej orkiszu. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrkiszOrkisz
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z orkiszem, tymiankiem, solą i pieprzem; gotować 1 minutę. Wymieszać bulion; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 50 minut lub aż orkisz jest miękki. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz jest prawie wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
OrkiszOrkisz
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
6
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj posiekane grzyby na patelnię; smażyć 3 minuty lub do miękkości i zaczyna brązowieć. Mieszamy mieszaninę grzybów z mieszaniną orkiszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
OrkiszOrkisz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn