Pilaw Kokosowy
Pilaw kokosowy wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mleko kokosowe, ryż jaśminowy, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Spróbuj Pilaw Ryżowy Kokosowy, Pilaw Ryżowy Kokosowy, oraz Przyprawiony lamb & coconut pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek wlać do średniego garnka na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż miękki, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Dodać ryż i gotować, mieszając, aż lekko przezroczyste na brzegach, o 2 protokół.
Dodać wino i gotować, często mieszając, aż do wchłonięcia, o 3 protokół.
Dodać bulion, mleko kokosowe i sól. Wymieszać tylko do połączenia, następnie przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki do ukąszenia, 20 do 25 minut.
Puch widelcem i wymieszać skórką pomarańczową.