Piklowane dyni z szałwią i kardamonem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Piklowanej dyni z szałwią i kardamonem spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerny, dyniowy, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z dyni i szałwii z bułką tartą z szałwii, Zapiekanka z dyni i jarmużu przyprawiona kardamonem, oraz Risotto Z Dyni I Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W niereaktywnej misce, połączyć squasha i soli, wrzucić do herbu, i pozostawić do stania w temperaturze pokojowej na około 4 godzin.
Odcedzić, dobrze spłukać i wycisnąć dodatkową wilgoć za pomocą garści.
W średnio niereaktywnym garnku połącz wszystkie pozostałe składniki i zagotuj na średnim ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aby rozpuścić brązowy cukier.
Dodać squash, przywrócić tylko na wolnym ogniu, następnie zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, odkryte.
Gdy mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej, przykryć i schłodzić.
Squash będzie smaczne w około 2 godzin, ale poprawi smak, jeśli pozwoli siedzieć na noc. Ten ogórek będzie przechowywany, przykryty i schłodzony, przez około 2 miesiące.