Pikantny Stek Flankowy Fajitas
Pikantny stek flank Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 42 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka każdego: pieprz, stek z flanki wołowiny, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flank Steak Fajitas, Flank Steak Fajitas, oraz Stek z flanki i Rajas Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wymieszać przyprawy; natrzeć równomiernie po obu stronach steka.
Stek z grilla 5 min. z każdej strony. Kontynuuj grillowanie 10 do 15 min. lub do średniej doneness (160F), obracając i szczotkowanie od czasu do czasu z sosem barbecue. Tymczasem grillujemy warzywa od 4 do 5 min. z każdej strony, szczotkując od czasu do czasu pozostałym sosem barbecue.
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Paprykę i cebulę pokroić w cienkie plasterki.
Umieść mięso i warzywa równomiernie na środku tortilli; zwinąć, aby zamknąć nadzienie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.