Pikantny Sernik BLT
Jedna porcja zawiera 303 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką zieloną cebulę, bułkę tartą, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Sernik Z Szynką Pikantną, Pikantny Szwajcarski Sernik, oraz Pikantny Sernik Z Łososia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Umieść natłuszczoną 9-calową. tortownica na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan i masło. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec 12 minut. Ostudzić na ruszcie.
W dużej misce ubij serek śmietankowy i śmietanę na gładką masę. Ubij boczek, pomidory, ser Gruyere, cebulę i pieprz.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Umieść tortownicę w dużej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. wrzącej wody do większej patelni.
Piec 45-55 minut lub do momentu, gdy środek jest po prostu ustawiony, a góra wydaje się matowa.
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej; usuń folię. Chłodny sernik na ruszcie 10 minut; poluzować krawędzie z patelni nożem. Ostudzić o 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
W razie potrzeby podawaj sernik z dodatkami i krakersami.