Pikantny Pstrąg Z Grilla

Pikantny pstrąg z grilla może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 1. Za $8.3 za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 560 kalorii, 72g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, mielony kminek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantny Pstrąg Cytrynowy, Pstrąg z grilla z grillowaną sałatką rzymską, oraz Poczerniały Pstrąg Z Pikantnym Jarmużem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wytnij kilka ukośnych cięć ostrym nożem z każdej strony pstrąga.
Wymieszaj sok z cytryny, olej roślinny, kminek, chili w proszku, paprykę, czarny pieprz i sól w pastę w małej misce; nałożyć na boki ryby, rozprowadzając ją na kawałki. Wstaw pstrąga do lodówki na 1 godzinę.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Termometr grillowy powinien wskazywać 400 stopni F (205 stopni C). Spryskaj kawałek folii aluminiowej wystarczająco duży, aby pomieścić rybę sprayem do gotowania i umieść go na grillu.
Umieść pstrąga na kawałku folii i grilluj, obracając jeden raz, aż ryba będzie nieprzezroczysta, a miąższ łatwo się łuszczy, około 5 minut z każdej strony.