Pikantny Kurczak Po Meksykańsku

Pikantny Kurczak Po Meksykańsku
Pikantny kurczak po meksykańsku może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, ser cheddar mleka, taco Bell® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Saucy Meksykańska Patelnia Z Kurczakiem, Pikantny Kurczak, oraz Pikantny Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczak gotować w patelni nonstick na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj salsę i fasolę. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
FasolaFasola
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
3
Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Zdjąć z ognia.
5
Odstawić, zadaszony, 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn