Pikantny Imbir Hot Toddy
Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 73 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 132 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka rumu, miodu, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gorące Rude Toddy, Ginger Hot Toddy, oraz Gorąca Herbata Rum & Imbir Toddy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu dodaj wodę, plastry piernika i goździki. Wycisnąć sok z cytryny do rondla, dodając połówki cytryny do płynu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do średniego ciepła, aby ciecz bulgotała. Gotować przez 10 do 20 minut, aż mieszanina zmniejszy się i ma wystarczająco dużo smaku imingery według własnych upodobań. Odcedź, usuwając goździki, połówki cytryny i imbir z płynu.
Dodaj tyle miodu i rumu lub bourbona do swoich upodobań.
Udekorować plasterkami cytryny i podawać.