Pikantny Hummus Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele middl Wschodniej receptur, więc dać pikantny Hummus dyni spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 86 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz czosnek, tahini, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Spróbuj Pikantny Hummus Z Dyni, Pikantny Hummus Z Dyni, oraz Najlepszy Hummus: dyniowy Hummus z cynamonem" cukrowe " chipsy Tortilla {pełnoziarniste, niskotłuszczowe, Wegetariańskie + Super proste} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse sok z cytryny, tahini, czosnek i sól razem w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Dodać fasolę garbanzo i oliwę z oliwek i pulsować, aż będzie gładka.
Dodaj dynię, kminek i pieprz cayenne; proces aż dobrze wymieszane.
Przenieść hummus do pojemnika z pokrywką i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składaj pestki dyni na hummus; dekoruj papryką.