Pikantny Gulasz Z Kurczaka

Pikantny Gulasz Z Kurczaka
Pikantny gulasz z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 363 kalorie, 33g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz cebulę, tortille kukurydziane, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Pikantny Gulasz Z Kurczaka, Pikantny Gulasz Z Kurczaka, oraz Pikantny afrykański gulasz z kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki, kukurydzę, seler, marchew, cebulę i czosnek w powolnej kuchence. Wymieszać salsę, sól, kminek, chile proszek i pieprz. Rozłóż kurczaka równomiernie na wierzchu warzyw i polej kurczaka bulionem. Przykryć powolną kuchenkę i gotować gulasz na wysokim poziomie przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Kurczaka przełożyć na talerz i rozdrobnić dwoma widelcami na kawałki wielkości kęsa; powrócić do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Paski tortilli wymieszać z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn