Pikantny gulasz z kiełbasą, jęczmieniem i grzybami
Need a dairy free main course? Pikantna kiełbasa, jęczmień i gulasz z grzybów może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 254 kalorie, 16G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $9.49 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, marchewkę, czapki z grzybami shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z pieczarek i jęczmienia, Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, oraz Gulasz Marchewkowo-Grzybowo-Jęczmienny.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać cebulę; gotować 5 minut lub aż lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 8 minut lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj seler, marchew, czosnek, i liść laurowy; gotować 10 minut lub aż cebula są złoty kolor, często mieszając. Wymieszać grzyby; gotować 10 minut lub aż grzyby uwolnią wilgoć. Wymieszać z jęczmieniem, bulionem z kurczaka, brandy, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż jęczmień będzie miękki. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina Wieprzowa
Jęczmień
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek