Pikantny gulasz rybny
Pikantny gulasz rybny to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 177 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 210 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś filety rybne, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to 30 Minut Pikantny Czerwony Gulasz Rybny, Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), oraz Gulasz Rybny.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu. Dodaj czosnek, kminek i paprykę i gotuj przez 1 min.
Dodaj 100 ml wody i pomidory. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień.
Dodać pieprz, gotować na wolnym ogniu przez 5 min.
Dodaj rybę, gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Podawać z kolendrą i klinem cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.