Pikantny Dip wołowo-fasolowy
Pikantny Dip wołowo-fasolowy to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 32 i kosztuje 25 centów za porcję. Mieszanka refried fasoli, mielona wołowina, okrągłe i chipsy tortilla, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Osty Bean Dip & Chips, Sałatka Z Fasoli Adzuki, oraz Osty Biscuit Bean Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu. Gotuj wołowinę i cebulę na patelni 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; dobrze odcedzić.
Wymieszać z rozgrzaną fasolą i pomidorami. Gotować 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Wymieszać w 3/4 szklanki sera.
Łyżka zanurzyć w naczyniu do serwowania lub 1 1/2 - do 2-quart powolnej kuchenki na niskim ustawieniu ciepła. Dip utrzyma się do 2 godzin w wolnej kuchence. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki sera.
Podawać z chipsami tortilla.