Tangy Shrimp Dip to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 889 kalorii, 32G białka, oraz 68 g tłuszczu. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka śmietany, krewetki, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Pikantne krewetki i przegrzebki, Pikantne Marynowane Krewetki, oraz Sweet' n ' Tangy Shrimp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać serek, majonez i śmietanę na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Majonez
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozprowadzić na dnie naczynia do serwowania. Wierzch warstwami w następującej kolejności: krewetki, sos koktajlowy, ser mozzarella, zielona cebula, zielony pieprz i pomidor. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.