Pikantny Dip Karczochowo-Szpinakowy

Pikantny Dip Karczochowo-Szpinakowy
Pikantny Karczoch & Szpinak Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 360 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz chipsy pita, mąka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Pikantny Dip Szpinakowo-Karczochowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść worek piekarnika Reynolds na patelni o wymiarach 13x9x2 cali. Spryskać wewnątrz torby sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj gotowanie crme, karczochy, odsączony szpinak, sery, majonez, mąka i czosnek w proszku do worka piekarnika. Delikatnie wyciśnij torebkę, aby zmiksować składniki. Ułóż składniki w równej warstwie w worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec 20 minut lub aż mieszanina zaczyna brązowieje i jest bąbelkowy. Ostrożnie wyciąć worek otwarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Łyżka zanurzyć w naczyniu do serwowania; posypać mieloną papryką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
8
Podawać na ciepło z chipsami pita, chipsami tortilla lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Chipsy PitaChipsy Pita
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn