Pikantny Dip Karczochowo-Szpinakowy
Pikantny Karczoch & Szpinak Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 360 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz chipsy pita, mąka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Pikantny Dip Szpinakowo-Karczochowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść worek piekarnika Reynolds na patelni o wymiarach 13x9x2 cali. Spryskać wewnątrz torby sprayem do gotowania.
Dodaj gotowanie crme, karczochy, odsączony szpinak, sery, majonez, mąka i czosnek w proszku do worka piekarnika. Delikatnie wyciśnij torebkę, aby zmiksować składniki. Ułóż składniki w równej warstwie w worku.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 20 minut lub aż mieszanina zaczyna brązowieje i jest bąbelkowy. Ostrożnie wyciąć worek otwarty.
Łyżka zanurzyć w naczyniu do serwowania; posypać mieloną papryką, w razie potrzeby.
Podawać na ciepło z chipsami pita, chipsami tortilla lub krakersami.