Pikantny Czosnek Grillowany Baby Bok Choy
Pikantny czosnek grillowane dziecko Bok Choy może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka baby bok choy, sos sojowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Baby Bok Choy Z Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Połącz sos sojowy, sos czosnkowy chili, olej, ocet, cukier i czosnek w małej misce. Ustaw bok choy w obramowanym naczyniu do pieczenia i pędzel z dwiema trzecimi mieszanki sojowo-czosnkowej. Owiń Topy bok choy folią.
Grill bok choy, obracając raz, aż lekko zmięknie i smugi brązowy, 5 do 6 minut w sumie.
Usuń folię z liści i ustaw bok choy na talerzu.
Posmaruj pozostałą mieszanką sojowo-czosnkową i posyp orzechami nerkowca.