Pikantny Chard Szwajcarski

Pikantny Chard Szwajcarski
Pikantny szwajcarski Chard jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka czosnku, boczniaka szwajcarskiego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 94%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Chard Szwajcarski, Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, oraz Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na dużym ogniu, dodać olej, płatki czerwonej papryki i czosnek i tost czosnek na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
TostyTosty
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj chard i wrzucić szybko. Wymieszaj z odrobiną białego wina. Gotować i wrzucić, aż płyn odparuje i chard zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Dodać cukier, doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn