Pikantny Chard Szwajcarski
Pikantny szwajcarski Chard jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka czosnku, boczniaka szwajcarskiego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 94%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Chard Szwajcarski, Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, oraz Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego.
Instrukcje
Na dużej patelni na dużym ogniu, dodać olej, płatki czerwonej papryki i czosnek i tost czosnek na złoty kolor.
Dodaj chard i wrzucić szybko. Wymieszaj z odrobiną białego wina. Gotować i wrzucić, aż płyn odparuje i chard zwiędnie.
Dodać cukier, doprawić solą i podawać.