Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pikantne Tacos Wegetariańskie z Chunky Guacamole spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mielony kminek, chili w proszku, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Tacos z łososiem z grubym Guacamole, Pikantne Chunky Guacamole, oraz Pikantne steki Tacos z południowo-zachodnim Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i paprykę na oleju przez 1 minutę na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać mielone warzywa i gotować delikatnie przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Veggie Kruszy
3
Dodać przyprawy i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
4
Dodaj 200 ml wody do patelni. Doprowadzić go do wrzenia i gotować przez 4-5 minut, mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Trzymaj ciepło, aż będziesz gotowy do załadowania tacos.
6
Podawać z rozdrobnioną sałatą lodową, śmietaną, guacamole i tartym cheddarem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.